Barion Pixel

Csábító dekoltázs szoptatás után is

Milyen melltartót válassz a szép mellek megőrzéséért?

 

Kedvesek!

Ha te is kisbabát vársz vagy szoptatsz , akkor neked is ismerős lehet a mellek fokozott érzékenysége, folyamatos növekedése, esetleg a nem kívánatos striák kialakulása.

Persze ez nálam sincs másként. A régi melltartóim közül cserélgettem egyiket a másik után. Az egyik körben szorított, a másiknak a kosara volt kicsi, a harmadiknak kényelmetlen volt a merevítője, ezért döntöttem úgy, hogy most már felveszem a kesztyűt ezekkel a kellemetlenségekkel szemben!

Biztosan te is egyet értesz abban, hogy egyáltalán nem mindegy milyen melltartót viselünk ilyenkor! Választékból akad bőven a boltokban, de mégis milyen szempont alapján döntsek, hogy melyik a megfelelő. 
Utánajártam kicsit annak, hogy szakmai szempontok szerint milyen is a jó kismama, vagy szoptatós melltartó, amivel megőrizhetjük mellünk formáját a szoptatás után is.

Íme a szakértői ajánlások:

  • előformázott, rugalmas, varrás nélküli mellkosarak azért, hogy a mell folyamatos növekedését követni tudja,
  • mellkosarakba bedolgozott körbefutó melltámasz, mely a mellen megjelenő csíkok (striák) megelőzésében segít,
  • széles, és lágyan alápárnázott vállpántok a váll tehermentesítésére, mivel hétről-hétre egyre nagyobb súlyt kell megtartania a melltartónak
  • több fokozatú méret állítási lehetőség a hátrészen, annak érdekében, hogy ha megajándékozod magad a tökéletes fehérneművel azt a várandóság alatt és esetleg szoptatáskor is végig tudod hordani, mert MEGÉRDEMLED,
  • légáteresztő puha mikroszál anyag a komfort érzet biztosítására,
  • lapos eldolgozott varratok,
  • szoptatós melltartónál könnyen (akár egy kézzel) lecsatolható vállpánt és széles, kényelmes szoptató nyílás.

Na és mi van a méretek kiválasztásával?

A helyes méret kiválasztásához szükséges adatok:

Mell alatti körméret cm-ben, ami ne legyen se túl szoros, se nagyon bő ( ez az ismert 70, 75, 80 stb.) és a melleid legszélesebb pontján nem szivacsos, nem merevítős melltartóban mért körméret szintén cm- ben. E kettő különbsége adja a kosár méretet (A, B,C,D stb). Ez csak egy általános méretvételi sablon, de mint tudjuk minden egyéni, így a helyes méret és a melltartó kiválasztása függ a mell formájától, a hátad szélességétől, esetleges deformitásától, bőröd érzékenységétől stb.

Bevallom nektek, én nem gondoltam hogy ilyen sok mindenre oda kell figyelni, és amikor a gyógybolt csapatának segítségével kiválasztottuk a megfelelő melltartót és kipróbáltam az Anita cég egyik szoptatós melltartóját, minden elvárásomat felülmúlta! Arra jutottam, hogy nemcsak megfelelő tartást ad duzzadt és érzékeny melleimnek, de még azt az érzést is kelti, mintha nem is viselnék melltartót, ami olyan felszabadító!

Nagyon kényelmes, és szerintem az a legjobb benne, hogy a későbbiekben szoptatás alatt is viselhetem, így két legyet üthetek egy csapásra!

Ha ti is hasonlóban jártok, bátran merem figyelmetekbe ajánlani ezeket a melltartókat.

Várunk Téged személyesen, vagy kérdéseidet bármilyen formában az elérhetőségeink bármelyikén.

Melltartóra fel!

Ölelünk Téged !
Szent Rita Gyógybolt csapata

edesanya-szuletik-logo-1000

Előző posztok

Kérdésed van?

Küld el erre az email címre:

edesanyaszuletik@gmail.com

Szívesen válaszolunk! Köszönjük!

A Szent Rita gyógybolt csapata

edesanya-szuletik-logo-1000-white

10+1 dolog amire mindenképp
szükséged lesz a kilenc hónap alatt

Töltsd le az ingyenes listánkat, melynek biztosan hasznát fogod venni a várandóságod alatt!

10+1-mockup-2
edesanya-szuletik-logo-1000-white

©Édesanya Születik 2019 Minden jog fenntartva. | Free photos: pixabay.com, freepik.com|Weboldal készítés: MarketingSegéd

Scroll to Top