Barion Pixel
edesanya-szuletik-logo-1000-white

Köszöntő

Mindig ámulattal töltött el, hogyan fejlődik ki a természet csodájaként a gyermek, hogyan alakul át a nő édesanyává, hogyan szépül meg az arca, hogyan válik csillogóvá a szeme, hogyan érik meg szép lassan az anyaságra. Az Édesanya szó számomra mindig a legszebb kifejezést jelentette az anyaságra. Már a várandósság ideje alatt a természet, a kismama szervezete felkészíti a nőt arra, hogy édesanyává váljon. Ez nem egy magától értetődő, automatikus folyamat, ami a baba születésével csak úgy jön. Én imádtam várandósnak lenni, imádtam világra hozni a gyermekeimet. Nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnék ebben a folyamatban segíteni a leendő anyáknak. Így mint a villám jött az ötlet, mikor a csapatunk egyik tagja, Olivia repeső boldogsággal közölte a nagy hírt.

Olivia:
„Nehéz szavakba öntenem a különböző érzelmek kavalkádját mikor tudomásomra jutott, hogy a terhességi tesztem pozitív lett. Mint egy lavina, úgy zúdultak rám egyszerre izgalmas és félelmetes érzések. Emlékszem, sírva hívtam fel anyukámat, hogy most mi lesz, képes leszek-e megérni a feladatra, még olyan gyereknek érzem magam? Biztos, hogy babát várok, nem érzek semmi különöset? Az Édesanya Születik program abban szeretne segítségünkre lenni, hogy legyőzzük ezeket a kétségeinket és félelmeinket az ismeretlennel szemben és várandósságunkat teljességgel, elégedettséggel és örömmel élhessük meg.”

Oli várandósságát követve Te is megtudhatod és vele együtt élheted meg milyen testi és lelki változások várnak rád, és ebben milyen eszközökkel leszünk a segítségedre.
Az életadó öröm, vagyis a várandóssága alatt végigkísérjük Olivia útját, szakmai tanácsokkal látjuk el. Mire figyeljen, hogy egészségben, teljességben, örömben élhesse meg minden gyönyörű percét ennek az időszaknak? Gyere velünk ezen a csodás úton!

Olivia:
„Én rendkívül izgatottan várom a közös munkát a Szent Rita Gyógybolt csapatával. És ti?”

Előző posztok

edesanya-szuletik-logo-1000-white

10+1 dolog amire mindenképp
szükséged lesz a kilenc hónap alatt

Töltsd le az ingyenes listánkat, melynek biztosan hasznát fogod venni a várandóságod alatt!

10+1-mockup-2
edesanya-szuletik-logo-1000-white

©Édesanya Születik 2019 Minden jog fenntartva. | Free photos: pixabay.com, freepik.com|Weboldal készítés: MarketingSegéd

Scroll to Top