Barion Pixel

Tévhitek és cáfolatok a kompressziós harisnyáról

Kedvesek!

Mai videónkban röviden összefoglaltuk neked az évek hosszú során összegyűjtött tapasztalatokat a kompressziós harisnyák használatáról, kezeléséről.

Nemcsak a kismamák, hanem mások is idegenkednek ennek viselésétől, mert csúnyának, szorosnak, nyűgnek tekintik. Hogyan fogom én ezt elviselni, túl „szoros”, hogyan fogom tudni felvenni, csak ilyen borzasztó színben van, a hasamat is elszorítja? vetődnek fel sokszor a kérdések.

Minden kompressziós harisnya bokában a legszorosabb, innen segíti a vénás vér visszaáramlását. Segít abban, hogy várandósan is aktív, fitt életet folytass. A harisnya változataiban léteznek különböző hosszúságúak, térdig, combtőig érő és harisnyanadrág, erősségében is lehet csak megelőző enyhe kompresszióval, vagy már terápiás magasabb kompresszióval. A combtőig érő harisnyák szilikonos tapadó peremmel vannak ellátva ezért nem kell attól tartatod, hogy lecsúszik. A harisnyanadrág a hasi részen különösen puha anyagból van, amely a pocakod növekedésével együtt tágul.

Kérdezz vagy gyere, várunk személyesen és minden praktikát megmutatunk. A végén csodálkozol majd, hogy jé ez is kompressziós harisnya milyen jól néz ki, és nem is olyan nehéz a felvétele és milyen jó viselni.

Ölelünk!
A Szent Rita Gyógybolt csapata

edesanya-szuletik-logo-1000

Előző posztok

Kérdésed van?

Küld el erre az email címre:

edesanyaszuletik@gmail.com

Szívesen válaszolunk! Köszönjük!

A Szent Rita gyógybolt csapata

edesanya-szuletik-logo-1000-white

10+1 dolog amire mindenképp
szükséged lesz a kilenc hónap alatt

Töltsd le az ingyenes listánkat, melynek biztosan hasznát fogod venni a várandóságod alatt!

10+1-mockup-2
edesanya-szuletik-logo-1000-white

©Édesanya Születik 2019 Minden jog fenntartva. | Free photos: pixabay.com, freepik.com|Weboldal készítés: MarketingSegéd

Scroll to Top