Barion Pixel

AIRFREE P40 LEVEGŐSTERILIZÁLÓ FEHÉR (LÉGTISZTÍTÓ)

58100 Ft

Ajánlott maximális szobaméret: 16 m2 / 40 m3
Zajszint: Teljesen hangtalan
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 40W
Méretek (magasság x átmérő): 265 x 215 mm
Súly: 1.09 kg
Szín: fehér
Hatékony! Az Airfree® készülékeket valós életkörülmények között tesztelték olyan mikroorganizmusokkal, mint a gombaspórák, baktériumok, vírusok és poratka-ürülék. A szabadalmaztatott TSS™ technológia minden mikroorganizmust elpusztít anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki.
Gyors! A mikroorganizmus-szám csökkenés az Airfree® készülék bekapcsolását követő 15. percben megindul.
Csendes! Nincs semmilyen hanghatás.
Csökkenti az allergia és az asztma tüneteit! Az Airfree elpusztítja a poratkákat, a penészgombát, gombaspórákat, és minden más szerves anyagot, mikroorganizmust, ami allergiát, asztmát és egyéb légúti betegséget okozhat.
Gazdaságos! Az Airfree® TSS™ technológia teljesítménye kevesebb mint 50W, és nem tartalmaz cserélendő alkatrészeket.
Nincs szűrő vagy UV lámpa! Nincs cserélendő, a fenntartást drágító alkatrész, mint más légszűrőkben.
Egyszerű kezelni! Helyezze egyszerűen a padlóra, és csatlakoztassa az elektromos hálózatra.
Biztonságos! Nem kell koszos, veszélyes anyagokkal telt szűrőket cserélni. Az elektromos rendszerének biztonságát CE és TÜV igazolás tanusítja.
Ózon- és ion mentes! Az Airfree® TSS™ technológia ózon- és ion mentes, nem jár káros anyag kibocsátással. Az Airfree® csökkenti a levegő ózonszintjét.
Tartós! Az Airfree® felépítése egyszerű és tartós. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt.
Kizárólagos tisztítási technológia! Az Airfree® TSS™ technológia kizárólag hőt használ a mikroorganizmusok elpusztításához. Nincs benne üvegszálas szűrő, triclosan-tartalmú papírszűrő, és semmilyen más káros vagy környezetkárosító anyagot tartalmazó tisztító eljárás. Az Airfree® az egyetlen technológia, mely egyszerre csökkenti a levegő ózonszintjét, és elpusztítja a mikroorganizmusokat.
Nyugtató fény! Az exkluzív Airfree® anti-stressz fényforrás ideális gyermekszobákban. Használható éjszakai világítás-üzemmódban és teljesen kikapcsolt lámpával is.
Alkalmazási területei:
Lakások, irodai levéltárak, könyvtárak, múzeumok, iskolák, egyetemek, óvodák és bölcsődék, idősek otthonai, nyugdíjasházak, szállodák, üdülők, üzletek, nagyobb boltok, kórházak, klinikák, laboratóriumok, óceánjárók, hajók, élelmiszer- és gyógyszeripari üzemek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AIRFREE P40 LEVEGŐSTERILIZÁLÓ FEHÉR (LÉGTISZTÍTÓ)” értékelése elsőként
Scroll to Top