Barion Pixel

AIRITA Anita protézistartó melltartó(5750)

15899 Ft

 

  • Mindkét oldalon zsebbel puha, elasztikus tüll anyagból
  • Három részes kosár, finom légáteresztő jacquard anyagból
  • Kényelmes, széles pántok, melyek elől hímzettek
  • A hátsó rész légáteresztő anyagból készült, mely puha tapintást biztosít
  • 46% PA, 40% PES, 14% EL

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Sokszor merül fel a kérdés, miben különbözik a hagyományos és a protézistartó melltartó. A protézistartó melltartók speciális-a hagyományos melltartóktól eltérő- kialakítása biztosítja mindazokat a követelményeket, amelyek mellműtét után orvosilag és esztétikailag elengedhetetlenek:

– A mellkosarakba bevarrt vagy bevarrható „zsebek” biztosítják a protézis tökéletes tartását, így a mozgás alkalmával nem csúszik el.

– A melltartókba bedolgozott mellemelő, a széles „teherelosztó” betéttel ellátott vállpántok és a szélesebb mell alatti pánt biztosítják a kímélő tartást.

– A kiszélesedő, magasabbra szabott kar alatti rész, különösen a hónalji nyirokcsomók eltávolítása esetén biztosít megfelelő kényelmet és komfortérzetet.

– A hátrészen háromfokozatú méretállítási lehetőség biztosítja a megfelelő bőséget.

– A vállpántok a hátoldalon állíthatóak, így nem alakulhatnak ki nyomáspontok. Közvetlenül műtét után a kar mozgásának korlátozottsága miatt kényelmesebb az elöl kapcsolható 100% pamutból készült elsősegély melltartó. Ha sz érintett oldali karon limfödéma alakult ki, csak széles vállpánttal ellátott melltartó viselése megengedett.

A melltartó méretének meghatározásánál célszerű egy vékony kényelmes, merevítő nélküli melltartóban elvégezni a mérést. Fontos tudni, hogy a méretvétel- annak ellenére, hogy elengedhetetlen – csak tájékoztató jelleggel bír.

A melltartó és a protézis méreteit úgy kell meghatározni, hogy az épen maradt emlőhöz teljesen hasonló legyen.

Szín

Fekete, Pezsgő, Testszín

Körméret

75, 80, 85, 90, 95, 100, 105

Kosárméret

A, B, C, D, E

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AIRITA Anita protézistartó melltartó(5750)” értékelése elsőként
Scroll to Top