Barion Pixel

Anita 6518 protézistartó bikini felső 38/C

9369 Ft

Az emlőműtét utáni rehabilitáció fontos eszköze a megfelelő rendszerességgel és kímélettel végzett úszás. A vízben könnyebben végezhető minden mozgás. Az úszó mozdulatok kíméletesen mozgatják meg a törzs, illetve a mellizomzatot ezáltal oldódik a karok és a mellizom merevsége és javul a testtartás. A fürdőruha divatban mindig van valami új és változatos, így nem mindig könnyű a választás.

A megfelelő modell segítségével az alakproblémák korrigálhatóak, az előnyös pontok hangsúlyozhatóak. A megfelelő modell egyszerűen szebbé teszi Önt. Az Anita protézistartó fürdőruha modellek elkészítésénél igen nagy gondot fordítanak a részletekre. Az ötletes alakformáló szabásminták, az alakjához egyéniségéhez legjobban illőt. A fürdőruhák mindkét oldalon a fürdőruha anyagából készített bevarrt zsebbel készülnek, amelybe a protézis helyezhető. Az Anita protézistartó fürdőruhák a külső szemlélő számára észrevétlenek és mindenkor követik az aktuális divatot.

Mindkét oldalon protézistartó zsebbel vannak ellátva a fürdőruhák. Magasan szabott dekoltázs biztosítja a protézis tartását.

A fürdőruhák anyagai minden esetben klórrezisztensek, a vállpántok állíthatóak. Több termék alakformáló funkcióval is rendelkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anita 6518 protézistartó bikini felső 38/C” értékelése elsőként
Scroll to Top