Barion Pixel

Aquaflex hüvelysúly

19900 Ft

Hüvelyi súlyok a hüvely izomzatának erősítésére.

A nőknél leggyakrabban a szülést követően meggyengülnek a medencealapi izmok, amelyek a hüvelyt is feszesen tartják. Ez vezethet a szexuális élet minőségének romlásához. Az Aquaflex segítségével a hüvely feszessége visszanyerhető.

Az hüvely izomzatát edzeni a medencealapi izmok erősítésével lehet. A hüvelyi súly nem a klasszikus intim gyógytorna segédeszköze. A hatása azon alapul, hogy a hüvelybe helyezett súlyt az izmok reflexesen igyekeznek bent tartani, tehát akaratlanul is feszülnek. Ha feszülnek az izmok, akkor munkát végeznek és erősödnek.
A hüvelyi súlyok használatával a hüvely izomzata karbantartható!

A rendszeres testedzés mellett sokan nem gondolnak a medencealapi izmok edzésére, pedig a ezeknek az izmoknak az állapotán is múlhat az, hogy a szexuális együttlétek során a partnerek milyen intenzitással tudják ingerelni egymást. Az Aquaflexszel elkerülhető, hogy a szülés után meggyengüljön a hüvely.

Az Aquaflex súlykészletre egy év garanciát adunk.
A hüvelyi súlyokat nem ajánljuk, ha a medencealapi izmok nagyon gyengék vagy a kismedence anatómiailag deformálódott, erőteljesen süllyedt, előreesett a méh.

Gyártó

Aquaflex

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquaflex hüvelysúly” értékelése elsőként
Scroll to Top