Barion Pixel

Egészség babaváró csomag

15999 Ft

Segítünk, hogy hasznos és egyedi, szívhez szóló ajándékkal lepd meg a szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet kisbaba születésekor. Örömet okozhatsz vele a leendő anyukának a babaváró bulin, vagy az újszülött látogatásakor. A mi ajándékunk, hogy Nyíregyháza területén ingyenesen házhoz szállítjuk a csomagot, akár a kórház szülészetére is.

Minden tudásunkkal azon vagyunk, hogy ajándékcsomagjainkat úgy válogassunk össze, hogy a babák és az édesanyák jól használható és minőségi termékeket kapjanak. Minden csomagban található egy egyedi kézműves textil ajándék, amibe külön kérésre a születendő baba nevét belehímezzük. Természetesen felár nélkül. Így teheted még személyesebbé az ajándékodat.

Az Egészséges baba ajándékcsomagot a kisgyermekek egészségének megőrzése jegyében állítottuk össze.

A csomag tartalma:

  • Clevamama Tencel matracvédő gumis lepedő: A ClevaMama tencel matracvédő gumis lepedő puha, átlélegző, vízzáró és nedvszívó. 100%-ban eukaliptusz fából nyert tencelből készült, alatta vízzáró, de átlélegző poliuretán réteggel. Egyszerű, praktikus és diszkrét módja a nedves ágy és átázott matracok megelőzésének.
  • Arianna orrszívó porszívó: Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is.
  • Clevamama etetőháló: A legbiztonságosabb és leghigiénikusabb módja a szilárd ételek bevezetésének, beleértve a gyümölcsöket és zöldségeket is, a fulladás veszélyének kizárásával.
  • Svéd itatópohár: A Szoptatás- és fogbarát svéd itató-etető pohár cumisüveg helyett használható, kisebb mennyiségű folyadék adására. Hosszú csőre felfekszik a baba nyelvére, nem zavarja meg a pici vele született szopási készségét.
  • Egészségügyi kiskönyv borító: Egyedi kézműves termék, hogy a baba egészségügyi kiskönyve is bájos legyen. Kérésre a baba nevét belehímezzük.
Gyártó

Clevamama

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egészség babaváró csomag” értékelése elsőként
Scroll to Top