Barion Pixel
edesanya-szuletik-logo-1000-white

babaváró program

Életadó Öröm

„Mindig ámulattal töltött el, hogyan fejlődik ki a természet csodájaként a gyermek, hogyan alakul át a nő édesanyává, hogyan szépül meg az arca, hogyan válik csillogóvá a szeme, hogyan érik meg szép lassan az anyaságra. Az Édesanya szó számomra mindig a legszebb kifejezést jelentette az anyaságra. Már a várandósság ideje alatt a természet, a kismama szervezete felkészíti a nőt arra, hogy édesanyává váljon. Ez nem egy magától értetődő, automatikus folyamat, ami a baba születésével csak úgy jön. Én imádtam várandósnak lenni, imádtam világra hozni a gyermekeimet. Nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnék ebben a folyamatban segíteni a leendő anyáknak. Így mint a villám jött az ötlet, mikor a csapatunk egyik tagja, Olivia repeső boldogsággal közölte a nagy hírt.”

edesanya-szuletik-logo-1000-white

A program

edesanya-szuletik-logo-szoveg-nelkul-1000-white

Mi vár rád?

A program alatt nem leszel egyedül! Interaktív programunk lehetőséget nyújt neked, hogy kérdezz-felelek formájában is válaszokat adhassunk felmerülő kérdéseidre/kétségeidre! Gondolj ránk, mint egy családias és bizalmas közösségre, melynek célja, hogy várandósságodat minél örömtelibben és színesebben élhesd meg Olit követve, bevonva a párodat is. Felkészülhetsz a szülés csodás élményére, megtanulhatod hogyan és mivel kényeztetheted magad és a babád hetente megjelenő praktikáink és tanácsaink alkalmazásával. A mostani kicsit bizonytalan Éned örömöt talál majd a 9 hónap minden hetében és egy felkészült, önbizalommal teli, ragyogó nő, édesanya vár rád az út végén.

edesanya-szuletik-logo-szoveg-nelkul-1000-white

Hogyan?

3 terület, ahol segíteni tudunk:

  • Helyes testmozgás pl.: például hátizmok erősítése, derék védelem.
  • A várandósság alatt esetleg felmerülő nehézségek kezelése. Pl.:  alsóvégtagi vénás elégtelenség, bőrápolás, milyen megfelelő fehérnemű stb.
  • Testi és lelki felkészítés a baba érkezésére pl: illóolajokkal, irodalom, zene, film.
edesanya-szuletik-logo-szoveg-nelkul-1000-white

Csináld!

Egyszerűen csak iratkozz fel hírlevelünkre, hogy nyomon követhesd legfrissebb bejegyzéseinket! Tapasztalni fogod, hogy a nehezebb időszakokon örömtelibben, a kellemetlenebb tüneteken kiegyensúlyozottabban, és a belső bizonytalanságokon magabiztosabban tudsz majd felülkerekedni!

edesanya-szuletik-logo-1000-white

Bemutatkozunk

edesanya-szuletik-logo-1000

Babaváró videók

edesanya-szuletik-logo-1000-white

Babaváró események

edesanya-szuletik-logo-1000-white

10+1 dolog amire mindenképp
szükséged lesz a kilenc hónap alatt

Töltsd le az ingyenes listánkat, melynek biztosan hasznát fogod venni a várandóságod alatt!

10+1-mockup-2
edesanya-szuletik-logo-1000-white

©Édesanya Születik 2019 Minden jog fenntartva. | Free photos: pixabay.com, freepik.com|Weboldal készítés: MarketingSegéd

Scroll to Top