Barion Pixel

SensaTone készülék

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10015″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]SensaTone készülék nőknek

A SensaTone egy elektromos izomstimuláló készülék nőknek. A női változat elektródája a hüvelybe helyezve gyenge elektromos impulzusokat ad le, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. Ez semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A készülék először bemelegíti az izmokat, majd erősíti, és végül az utolsó fázisban egy gyengébb stimulációval levezeti a gyakorlatot.

A SensaTone™ készülék népszerű az olyan páciensek körében, akiknek valami okból nehézséget okoz részt venni a gyógytornán. Így az idős, vagy egészségi állapotuknál fogva mozgásukban korlátozott pácienseknek lehetőségük nyílik nyugodt, otthoni körülmények között segíteni magukon.[/vc_column_text][ts_button link=”https://szentritagyogybolt.hu/product/a-sensatone-elektromos-izomstimulator-keszulek-noknek/” text_color=”#ffffff” bg_color=”#87cfaf” bg_color_hover=”#87cfaf” size=”medium”]Vásárlás[/ts_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A SensaTone™ készülék nemcsak a leggyakrabban jelentkező stresszinkontinencia kezelésére alkalmas, de speciális programjai eredményesek a késztetéses és kevert inkontinencia típusok esetén is. Ezeknél az inkontinencia típusoknál a kezelés feladata a hólyagtól az agyba induló hibás idegi jelzés korrigálása.

Késztetéses inkontinencia: hirtelen jelentkező sürgető vizelési inger, melyet a páciens nem tud kontrollálni, ezért a mellékhelyiséget gyakran nem tudja időben elérni.

Stresszinkontinencia: Fizikai aktivitásra, a hasizom terhelésére (köhögés, nevetés, futás) jelentkező akaratlan vizeletvesztés.

A késztetéses inkontinencia kezelése már gyakran 2 hét után is eredményes.A stresszinkontinencia kezelése során általában 2 hónap szükséges az izmok jelentős megerősödéséhez.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]SensaTone férfiaknak

A férfi inkontinencia

Az inkontinencia sokkal ritkábban fordul elő férfiaknál anatómiai felépítésük miatt. Általában prosztataműtét vagy sugárkezelés után jelentkezik. A prosztataműtét után általában a stresszinkontinencia tünetei alakulnak ki különböző súlyossággal. A sugárkezelés következtében gyakran csökken a hólyag mérete és növekszik falának feszültsége, ami legtöbbször késztetéses inkontinenciához vezet.

A SensaTONE™ segítségével az inkontinenciával küzdő betegek maguk irányíthatják a gyógyulásukat.[/vc_column_text][ts_button link=”https://szentritagyogybolt.hu/product/sensatone-elektromos-izomstimulalo-ferfiaknak/” text_color=”#ffffff” bg_color=”#87cfaf” bg_color_hover=”#87cfaf” size=”medium”]Vásárlás[/ts_button][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10016″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Az inkontinencia a medencealapi izomzat stimulálásával kezelhető, mely a férfi pácienseknél a végbélen keresztül érhető el. A férfi változat anális elektródája kis méretének köszönhetően könnyen használható. A végbélbe helyezve gyenge elektromos impulzusokat ad le, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. Ez semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A készülék először bemelegíti az izmokat, majd erősíti, és végül az utolsó fázisban egy gyengébb stimulációval levezeti a gyakorlatot.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top