Barion Pixel

TERMÉKEINK

PROGRAMUNK

Szolgáltatásaink 

 

Online elérhető  szolgáltatásaink 

 
Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal a mai napig azon dolgozunk, hogy a lehető legkomfortosabb és legkiterjedtebb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani vásárlóink számára. A mai világban egy webáruház elengedhetetlen kelléke lett egy vállalkozásnak. A Szentrita Gyógybolt csapatának küldetése, hogy az online térben ugyanolyan személyes kapcsolatot tudjon teremteni vásárlóival, mint az üzletben. 

Ennek megfelelően különböző szolgáltatásokkal próbáljuk színesíteni a vásárlóink komfortérzetét. Így tudjuk segíteni egészségük megőrzését és megkönnyíteni a személyes bizalom kialakulását. 

Ingyenes online szaktanácsadás 

szerviz szolgáltatás

Ha kinézett egy terméket és a termékkel kapcsolatosan bármilyen kérdése felmerül? Illetve méretekkel kapcsolatban lenne kérdése? Hogyan jut el önhöz a termék és árucsere esetén milyen jogokkal élhet? Nem tudja, mely termék lenne önnek a megfelelő? Keressen minket bátran, szívesen állunk rendelkezésére. Akár email-ben, akár facebook-on keresztül szívesen adunk tanácsot elképzeléseivel kapcsolatban. Ezenfelül telefonon is elérhetőek vagyunk hétköznap és szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire. 

 

Ajándék csomagok házhozszállítása

anniversary birthday bow box 264985 Nincs ötleted a keresztfiad születésére? Szeretnéd meglepni nagyszüleidet?Termékeinkből  egyedi ajándékcsomagot állíthatsz össze, különböző alkalmakra. Például baba születése, babaváró buli, keresztelő, névnap, szülinap, anyák napja. Válogasson kedvére termékeink között és jelezze nekünk, ha ajándéknak szánja. Sőt, Nyíregyháza területén ingyenesen szállítjuk ki egyénre szabott csomagodat. 

 

 

Üzletünkben elérhető  szolgáltatásaink

 
Safe Laser, B-cure classic Laser bérlés
 
SL150

Lehetőség van üzletünkben a  Safe laser 150, Safe Laser 500, B-Cure Classic  készülék kölcsönzésére, hogy kipróbáld és megtapasztald a  laser készülék hatékonyságát. Az otthoni használatkor napi több alkalommal kezelheted a problémás területet, amit intézményi keretek között nem tudsz igénybe venni. Két heti bérlés díja 50.000Ft, megállapodás alapján a készülék árát (ez készüléktől függ) kaucióként letétbe kell helyezni. Safe Laser készülék vásárlása esetén a bérlési díj beszámításra kerül a vételárba.

 

 Babamérleg bérlése 
 
25619701 momert 6426 0005 m03 babamerleg brendon 25619701 600

Üzletünkben folyamatosan elérhető szolgáltatás. A babamérleg árának letétbe helyezése után havi 2500Ft a kölcsönzési díj.

 
 
 
Szakértői segítség mellműtét után 
 

ground group growth hands 461049

Segítő tanácsadás a számodra legjobb, legmegfelelőbb fehérnemű és mellprotézis kiválasztásához.A z ingyenes tanácsadást igénybe veheted személyesen a Szent Rita Gyógybolt Üzletben, vagy telefonos segítséget is kérhetsz. (telefonszám: +36 42-800185 – 8.00-15.30)

Egyedi talpfelmérés

talpfelmérés

A felmérés a Batz által fejlesztett számítógépes talpnyomás mérő munkaállomás igénybevételével történik. Részletes elemzést kaphat talpa és lába esetleges elváltozásairól.  A vizsgálat minden esetben díjmentes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A felmérést követően lehetősége nyílik megrendelni (külön térítés ellenében) az Ön személyre szabott egyedi talpbetétét, mellyel csökkenthetőek vagy megszüntethetőek az alábbi panaszok:

  • lábfáradtság
  • hát- és derékfájás
  • talpi fájdalmak
  • hosszboltozat süllyedés (lúdtalp)
  • harántboltozat süllyedés
  • bütyök
  • kalapácsujj

A felmérés az üzlet nyitvatartási idejében bármikor elérhető. (hétfő-péntek 8.00-15.30). Előre időpontot is egyeztethet az alábbi lehetőségeken.

Személyesen, 4400 Nyíregyháza Szent István u. 59)

Telefon: 06 42 800-185,

E-mail: info@szentritagyogybolt.hu

FB oldal messenger üzenet

Scroll to Top