Barion Pixel

QMED TARTÁSJAVÍTÓ ÜLŐPÁRNA

11500 Ft

Kategória:

A QMED Tartásjavító ülőpárna lejtése a medencét enyhén előre billenti, kiegyensúlyozva a porckorongokat érő terhelést, megőrizve a hát-és hasizmok közötti izomegyensúlyt, ami az aktív ülést a legkisebb izommunkával tudja biztosítani. Így hosszan tartó ülő pozíció közben is lehetővé válik a gerinckímélő testtartás, ami hozzájárulhat a későbbi tartáshibák kialakulásának megelőzéséhez is. A párna hátsó két mélyedése elősegíti s két ülőgumó kényelmes elhelyezkedését, a középső hátsó bemélyedés azoknak segít, akik farokcsont problémákkal küzdenek, továbbá a párna elülső részén található domborulat pedig megakadályozza, a párnán való előrecsúszást használat közben.

Indikáció: Huzamosabb ideig ülő helyzetben dolgozók számára;Farokcsont, medencetáji fájdalom esetén;Gerincműtéteket követően;Prosztata betegség esetén;

Az ülőpárna csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen a helyén tartja, ezáltal használat- bármilyen ülőfelületen -könnyű és megbízható. Otthon, irodai széken, autóban is használható.

Légáteresztő, izzadásgátló, levehető és mosható huzattal rendelkezik.

Mérete: 46x38x8,5/2,5 cm

Scroll to Top