Barion Pixel

REHAB Anatómiai ülőgyűrű

11500 Ft

Elfogyott

Kategória:

Az Anatómiai ülőgyűrű egyedi formájának köszönhetően azonnal enyhíti az aranyér okozta tüneteket, követi az alsótest formáját, így hozzájárul a magasabb fokú kényelem eléréséhez hosszan tartó ülőhelyzet esetén is.

A combok alatti bemélyedés csökkenti a combokra nehezedő nyomást és elősegíti a jobb vérkeringést a lábakban. A hátsó mélyedés célja, hogy a gerinc alsó részének, a farokcsontnak a tehermentesítése. A párna közepén található kivágás megakadályozza az érzékeny terület közvetlen érintkezését a szék felszínével, így kímélve meg az irritációtól. A párna ülőfelülete enyhe szögben előre lejt, így az ékpárnák gerinckímélő tulajdonságait is hordozza.

Indikáció: Külső és belső aranyér; Végbélrepedések; Farokcsont, medencetáji fájdalom;Prosztata gyulladás ;Szülés és altáji műtéteket követően;

Az ülőpárna csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen a helyén tartja, ezáltal használata -bármilyen ülőfelületen – könnyű és megbízható. Otthon vagy irodai széken autóban vagy kerekesszéken is egyaránt használható.

Légáteresztő, izzadásgátló, levehető és mosható huzattal rendelkezik.

Mérete :45x38x10/2,5 cm

Scroll to Top