Barion Pixel

AHS Natural Artic Omega-3 Halolaj- Orange

17200 Ft

Gyártó: Arctic HS

Kiszerelés: 200 ml

80Ft/ml

15.990 Ft

Elfogyott

Rövid ismertető: Narancs ízesítésű halolaj étrend kiegészítő

AHS természetes sarkvidéki olaj

Az AHS olaj különleges termék, ami a világ egyik legkiemelkedőbb Omega-3 étrend-kiegészítője rendkívül magas természetes DHA tartalma miatt. A DHA a testünk számára a legfontosabb Omega-3 típus, amely az AHS olajban az EPA-típusú Omega-3-mal a sejtjeink számára optimális egyensúlyban van jelen. Az Omega-3-at rendkívül jó minőségű extra szűz olívaolajjal vegyítik az előállítás során. A hozzáadott D3 -, és E vitaminnal pedig fokozottan jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Bármely életkorban fogyasztható és ajánlott is fogyasztása. Az AHS olaj oxidációs értéke (TOTOX) rendkívül alacsony, 6 és 8 közötti, így biztosított a legjobb minőség, míg a legtöbb hasonló termék esetében ez az érték sokkal magasabb, akár 26 is lehet. A magas TOTOX értékkel rendelkező olaj akár káros is lehet a szervezet számára, továbbá a DHA lebomlását is okozhatja.

Napjainkban az emberek nagy részének étrendjében magas az Omega-6 zsírsavak aránya az  Omega-3-hoz viszonyítva: akár 20-30:1, vagy még magasabb. Ennek ismerete kulcsfontosságú az egészség szempontjából, mivel minden egyes sejtünk számára szükség van a megfelelő Omega-6/Omega-3 arányra annak érdekében, hogy a tápanyagokat felszívják, és a méreganyagokat leadják. Ez az arány a testben zajló krónikus gyulladásos folyamatoknak is egy jelzőszáma lehet, amely rengeteg betegség forrása. Minél alacsonyabb az Omega-6-Omega-3 közötti arány szervezetünkben, annál jobban tudja kontrollálni testünk a gyulladást, és annál kisebb az esély a betegségek kialakulására. Kutatások kimutatják, hogy az Omega-3 index (az Omega-3 százalékos aránya a vérben) 7,3%-ra való növelése 90%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez már csak azért is figyelemre méltó, mert ez a mérőszám az emberek nagy részénél 2-3%. Rengetegen járnak vérvételre rendszeresen, viszont alig néhányan nézetik az Omega-3 és Omega-6 mennyiséget a vérükben, ami pedig az egészség legfontosabb mérőszámai közé tartozó két érték.

Az AHS olajhoz tartozik egy egyedi vércsepp-teszt, amely otthon, könnyedén elvégezhető, orvosi közreműködés nélkül. A teszt anonim módon küldhető be egy független laborba elemzésre (VITAS AS, Oslo, Norvégia). Az eredmény az Omega-3 indexről és Omega-6/Omega-3 arányról online lesz elérhető 3-4 hét elteltével.

Az egészségre (és ezáltal általánosságban minden teljesítményre) gyakorolt jótékony hatása mellett az AHS olaj rendkívül pozitív hatással van a szervezet extrém terhelhetőségére. Pl.: sportolók, katonaság, rendőrség, orvosok, stb. esetében, de igaz ez menedzserek, CEO-k és egyéb szakmák esetében is.

AHS természetes sarkvidéki olaj termék összetevői

A termék tartalma tesztelésre és jóváhagyásra kerül minden egyes szállítmány esetében. Az AHS olaj a világon létező azon kevés termékek egyike, mely rendelkezik az MSC (Tengergazdálkodási Tanács) által kiállított bizonyítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy a termék előállítása teljes mértékben lekövethető és fenntartható.

Az AHS olaj a fogyasztásra kifogott északkeleti tőkehal, fekete tőkehal és foltos tőkehal visszamaradt részeiből készül, amelyet aztán Terra Creta-ból származó organikus extra szűz olívaolajjal elegyítenek. A termék szavatossági ideje a gyártástól számított két év száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten való tárolás esetén.

Az ajánlott napi fogyasztás átlagosan 6,5 ml (kb. egy fél evőkanál). Egy üveg AHS olaj 200 ml-t tartalmaz.

Tápértékadatok                               10 ml                 6.5 ml

Energia                                                             84 kcal                        55 kcal
Telített zsírsavak                                               1 200 mg                    780 mg
Egyszeresen telítetlen zsírsavak                      4 600 mg                     2 990 mg
melyből Omega-9                                           3 400 mg                     2 210 mg
Többszörösen telítetlen zsírsavak                    3 200 mg                     2 080 mg
melyből Omega-3                                           2 290 mg                     1 489 mg
melyből EPA                                                    570 mg                        370 mg
melyből DHA                                                   1 430 mg                     930 mg
Polifenolok
D3 vitamin (ajánlott napi bevitel = 15 mcg)       8,5 mcg                       6,0 mcg

Gyártó

Arctic

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AHS Natural Artic Omega-3 Halolaj- Orange” értékelése elsőként
Scroll to Top