Barion Pixel

Mi a legjobb babalátogató ajándék?

cover

Nemrég szült az egyik családtagod vagy ismerősöd, és babalátogató ajándékot keresel? A Szent Rita Babaváró csomagjaiban összegyűjtöttünk mindent, ami a picibabák és édesanyák számára hasznos, fontos, kedves lehet!

Nem tudod, hogy mit illik vinni egy újszülöttnek és a kismamának?

Ne aggódj, mi levesszük a terhet a válladról!

Nem kell gondolkodnod ajándékötleteken, és nem is kell egyesével keresgetned termékeket, utánajárni, hogy melyik lenne a megfelelő. Nálunk egy helyen megtalálsz mindent, ami segíti egy újszülőtt ellátását és egészségének megőrzését.

A Szent Rita Babaváró csomagjainak elkészítésekor előre gondolkodtunk, hogy mire lesz majd szüksége az anyukának és a babának most vagy a baba későbbi fejlődése során.

Kisfiúknak a „Királyfi érkezik”, kislányoknak „Királylány érkezik” néven állítottunk össze a legjobb baba ajándék ötleteket mini, közepes és nagy csomagméretben, amiket megtaláltok a Szent Rita Gyógyászati Segédeszköz Webáruház kínálatában!

pexels photo 3875229

Ingyenes házhozszállítás Nyíregyházán!

Ha a Szent Rita Babaváró csomagjaival leped meg az anyukát és babáját, akkor a mi ajándékunk az lesz, hogy Nyíregyháza területén ingyenesen szállítjuk házhoz a csomagodat, vagy akár elvisszük a kórház szülészetére is!

Egyedi, kreatív baba-mama ajándék minden csomagban!

Szeretnéd, hogy az ajándékod maradandó emléket, értéket képviseljen?

A Szent Rita Babaváró csomagjaival ez is lehetséges!

Ha párnát, kis zsákot vagy egészségügyi kiskönyv borítót tartalmazó csomagot szeretnél ajándékozni, kérésedre szívesen belehímezzük a baba nevét a textilbe!

Így kedves, névre szóló kézműves termékekkel egészítheted ki a praktikus és hasznos babaköszöntő ajándékokat.

kincseim zsak
Kincseim Zsák, melyben a baba első kincseit (karszalag, hajtincs, első fogacska, stb.) lehet gyűjteni.

Légy egyedi!

Egyedi csomagot szeretnél összeállítani?

Akkor nézz szét kicsit a baba termékeink között! Ajánljuk a Panarom baba termékeit vagy a diffusorokat!

Valami hasznosat keresel az anyukának?

Nézd meg kismama termékeinket! Meglepheted melltartóbetéttel, hasszorító fehérneművel vagy egyéb Panarom termékekkel a szülés utáni regenerációhoz!

Kérd ingyenes segítségünket!

Nincs ötleted, hogy mégis mit kéne a csomagba tenni?

Mi akkor is szívesen segítünk neked! Keress minket nyugodtan elérhetőségeinken: telefonon és emailen, Facebookon vagy személyesen üzletünkben! Mi örömmel segítünk bármikor!

pexels photo 1648375 1
Scroll to Top