Barion Pixel

Mi az a hüvelysúly és mire jó?

huvelysuly

A medencefenék-izomzat erősítésének egyszerű és hatékony módja a hüvelysúly használata. Általa javítható a kismedence általános egészségi állapota, helyreállítható a hólyagkontroll, valamint fejleszthető a szexuális életünk is. De hogyan működik?

aquaflex pelvic floor exercise cones

Az Aquaflex hüvelysúly olyan, mint egy kúp, amit ugyanúgy kell behelyezni, mint egy tampont. Behelyezés után a medencefenék izmai automatikusan összehúzódnak körülötte, hogy a helyén tartsák. Ez a reflex cselekvés fejleszti az izomtónust. Amint az izmok egyre erősebbé válnak, több súly lesz hozzáadható, és a kúpok behelyezésének időtartama is növelhető lesz akár napi 20 percre is.

Kép2

Az Aquaflex hüvelysúly-készlet két kúpból és négy súlyból áll (5 g, 10 g és kétszer 20 g). A megfelelő behelyezés után az Aquaflex kúpok automatikusan elszigetelik és összehúzzák a medencefenék izmait. Ezután fokozatosan lehet hozzáadni további súlyokat, ahogy a medencefenék izomereje növekszik. Naponta húsz percig ajánlott használni, a fejlődés mindössze tizenkét hét után már várható.

51pXxvavQAL. AC SL1343

Klinikailag bizonyított, hogy a stressz okozta inkontinencia eseteinek 70%-a gyógyítható vagy javítható hüvelysúly-kúpok segítségével. A hüvelysúly biztonságos, természetes megoldás, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy visszaszerezzék az irányítást a testük fölött.

Scroll to Top