Barion Pixel

Kaland a hüvelysúllyal

couple 2300103 960 720

Minden, amit érdemes tudni a hüvelysúlyról!

Egyre többen érdeklődtök a hüvelysúly iránt, ezért gondoltuk összefoglaljuk a használatával kapcsolatos tudnivalókat egy blog bejegyzésben.

Mi is az a hüvelysúly?

A hüvelysúly egy tampon alakú műanyag vagy szilikon hüvelybe helyezhető eszköz. A hüvelysúly készletben több, eltérő súlyú kúp található, amik a medencefenék izmainak erősítésére szolgálnak. A nőgyógyászok a stresszinkontinencia kezelésében is ajánlják a használatát. Az eddigi tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az intimtornával megegyező hatást lehet vele elérni, tehát nem csak a medencefenéki izmok tónusát, hanem az izmok koordinációját is segíti.

Mikor lehet szükséged rá?

  • vizeleted elcseppen ha köhögsz vagy tüsszentesz
  • intim gyógytornát végzel, de nem elég hatékony, ennek kiegészítésére
  • ha már sokat költesz inkontinencia betétekre
  • ha szexuális életedet minőségét szeretnéd javítani

hüvelysúly

Hogyan használd?

Síkosító zselé vagy  a Panarom Jóni misztérium olaj( erről a csodás olajról és társáról egy másik  bejegyzésünkben olvashatsz majd) használatával helyezd a legkisebb súlyú kúpot a hüvelybe, szorítsd össze a medencefenék izmait és próbáld bent tartani a súlyt 1 percig. Úgy fogod érezni mindjárt kicsúszik és nem bírod tovább, de ez az érzés aktiválja a kevésbé tudatosan működtethető intim izmokat. Nagyon hatásos! Ezt napi 2x ismételd meg. Ha a legkönnyebb súlyt bent tudod tartani 2×15 percig egy nap akkor válthatsz a nehezebb súlyra.

A hüvelysúly használatával nem csak te hanem a párod is meglesz elégedve. Ha szorgalmasan gyakorolsz, tested látható izmai mellett a láthatattan, de nélkülözhetetlen izmaidat is erősíted. Ennek következményeként a szexuális élet is javul, élvezetesebbé, örömtelibbé válik számotokra. 😉

Scroll to Top